Cirque du Rave

Cirque du Rave

Rave van Fortuin zet met CIRQUE DU RAVE een complete show neer, waarbij het publiek wordt meegevoerd in een knotsgek, rondtrekkend circus vol verrassingen. Vanaf de eerste minuut wordt alles uit de kast gehaald met guilty pleasures, knallende house en de lekkerste glijers.


CIRQUE DU RAVE is een avondvullende hosting met decor, line-up en een twee uur durende show van Rave van Fortuin.

Lees verder

Happy Feelings

Happy Feelings

Happy Feelings is zonder twijfel de vrolijkste aangelegenheid van Amsterdam. Uitverkochte editie na uitverkochte editie verrassen Joep en Micheal vriend en vijand met zo’n aantrekkelijke waterval aan happiness dat diezelfde vijanden zich aan het eind van de avond alweer vrienden noemen. Jazeker! Bij HF is niets te gek en alles niet gek genoeg. Vrolijkheid voert de boventoon en je glimlach spant de kroon. Met een glorieuze en uiterst enthousiaste achterban en een poel aan resident DJ’s waar een club jaloers op is laten ze overal waar ze komen niets achter dan een grote voldane glimlach. 

Lees verder

Disco Snolly

Disco Snolly

Wat krijg je als je de leukste dj's met de beste 80's meezingers, disco klassiekers en pophits mengt samen met gezellige Angels, een energieke host, te gekke retro aankleding, schattige giveaways én een berg hartjes confetti? Juist...DISCO SNOLLY!  

Snolly is de hippe toppers in concert, de flower power van 2019, de hoofdletter D in Disco en dus de perfecte feestelijke invulling van jouw feest of festival!  

Snolly vindt dat je pas naar huis kunt wanneer je vlinders in je buik hebt, glitters in je gezicht en confetti in je sokken.  Deze gegarandeerde hitmachine stond met hostings al op tal van bedrijfsfeesten, studentenfeesten en een waslijst aan festivals waaronder Paaspop, 7th Sunday, Smerrig, Daisy, Ploegendienst en Duikboot. Snolly is er in meerdere vormen en maten; Met de sing-a-long zingt het publiek de beste hits mee, op de rollerskate baan reis je terug naar de 70's en de heuse live band zorgt voor net dat stukje extra energie wat jij zoekt. Hadden we al gezegd dat het ook in de Silent Disco variant kan, of allemaal samengevoegd in een knotsgekke, feestelijke dag? De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Play that funky music and Feel the love!   

Lees verder