Naast ons dj/artiesten specialisme hebben we ook onderstaande totaal concepten in ons roster zitten wat te boeken is als totaal programma voor club, (bedrijfs) event en of festival!

Concepten

Cirque du Rave

Cirque du Rave

Rave van Fortuin zet met CIRQUE DU RAVE een complete show neer, waarbij het publiek wordt meegevoerd in een knotsgek, rondtrekkend circus vol verrassingen. Vanaf de eerste minuut wordt alles uit de kast gehaald met guilty pleasures, knallende house en de lekkerste glijers.


CIRQUE DU RAVE is een avondvullende hosting met decor, line-up en een twee uur durende show van Rave van Fortuin.

Lees verder

Happy Feelings

Happy Feelings

Happy Feelings is zonder twijfel de vrolijkste aangelegenheid van Amsterdam. Uitverkochte editie na uitverkochte editie verrassen Joep en Micheal vriend en vijand met zo’n aantrekkelijke waterval aan happiness dat diezelfde vijanden zich aan het eind van de avond alweer vrienden noemen. Jazeker! Bij HF is niets te gek en alles niet gek genoeg. Vrolijkheid voert de boventoon en je glimlach spant de kroon. Met een glorieuze en uiterst enthousiaste achterban en een poel aan resident DJ’s waar een club jaloers op is laten ze overal waar ze komen niets achter dan een grote voldane glimlach. 

Lees verder

Flu Flu

Flu Flu

Het feestende goede doel on tour; de filantropische fuif; Flu Flu brengt naast een flinke portie Amsterdamse gezelligheid ook awareness op de dansvloer! De uitbundige Amsterdamse hotshots zetten zich namelijk VOL in voor het Prinses Maxima Centrum. En hoe beter dan met hetgeen waar ze zelf verzot op zijn? Juist, een feestje bouwen! Perfect te boeken voor een feestend bedrijfsfeest. 

Wil jij ook al feestend je steentje bijdragen? Neem dan snel contact op!

Lees verder