Cirque du Rave

Cirque du Rave

Rave van Fortuin zet met CIRQUE DU RAVE een complete show neer, waarbij het publiek wordt meegevoerd in een knotsgek, rondtrekkend circus vol verrassingen. Vanaf de eerste minuut wordt alles uit de kast gehaald met guilty pleasures, knallende house en de lekkerste glijers.


CIRQUE DU RAVE is een avondvullende hosting met decor, line-up en een twee uur durende show van Rave van Fortuin.

Lees verder

Happy Feelings

Happy Feelings

Happy Feelings is zonder twijfel de vrolijkste aangelegenheid van Amsterdam. Uitverkochte editie na uitverkochte editie verrassen Joep en Micheal vriend en vijand met zo’n aantrekkelijke waterval aan happiness dat diezelfde vijanden zich aan het eind van de avond alweer vrienden noemen. Jazeker! Bij HF is niets te gek en alles niet gek genoeg. Vrolijkheid voert de boventoon en je glimlach spant de kroon. Met een glorieuze en uiterst enthousiaste achterban en een poel aan resident DJ’s waar een club jaloers op is laten ze overal waar ze komen niets achter dan een grote voldane glimlach. 

Lees verder

Disco Snolly

Disco Snolly

Wat krijg je als je de leukste dj's met de beste 80's meezingers, disco klassiekers en pophits mengt samen met gezellige danseressen, een energieke host, te gekke retro aankleding, schattige giveaways én een berg hartjes confetti? Juist...DISCO SNOLLY!  

Snolly is de hippe toppers in concert, de flower power van 2018, de hoofdletter D in Disco en dus de perfecte feestelijke invulling van jouw feest of festival!  

Snolly vindt dat je pas naar huis kunt wanneer je vlinders in je buik hebt, glitters in je gezicht en confetti in je sokken.  

Play that funky music and Feel the love!   

Lees verder

Mikey Nice Disco Bingo

Mikey Nice Disco Bingo

Soms dekt een naam volledig de dekking. Denk aan de niet-perse-goeie film ‘Snakes On A Plane’ met Samuel L. Jackson, of het schilderij ‘Compositie met Kleurvlakjes’ van Piet Mondrian. Je weet meteen hoe en wat. Die illustere categorie is met de Mikey Nice Disco Bingo een spraakmakend lid rijker. De Mikey Nice Disco Bingo, dat is een Bingo, met Disco, van Mikey, die Nice is. Hoppa. Nooit eerder vlogen tegenstanders elkaar in de armen van extase, nooit eerder maakte iemand Bingo met Disco Inferno. Vrolijk, verrassend, meeslepend, puntje van je stoel en het achterste van je tong. Dat is de Mikey Nice Disco Bingo, maar dat wist je allang.

Lees verder