MOOVE XXL is een full service artists-agency.
Wij vertegenwoordigen een breed roster aan mainstream dj's & concepten.

Artiesten

Team Rush Hour Nu boeken

De mannen van Team Rush Hour zijn niet meer weg te denken uit de club- en festivalscene met hun wervelende eclectische mix van Moombahton, Dancehall, House en Urban. Dankzij hun unieke performance met een hoog energielevel en veel interactie met het publiek weten de heren zich al jaren op vele line-ups in zowel binnen- als buitenland te werpen. Festivals als Latin Village, Solar, Paaspop, Mysteryland, 7th Sunday, Matrixx at the Park, Daydream en Wish Outdoor pronken op hun CV.

Naast al die optredens zitten de broers ook dagelijks in de studio. Inmiddels hebben hun tracks, bootlegs en mixtapes miljoenen plays, streams en downloads op alle platformen. Ze haalden een gouden plaat binnen voor hun single 'Oh Na Na', releasede eind 2018 een EP met samenwerkingen met o.a. Sjaak, Poke, Hansie en Kalibwoy én brachten onlangs nog hun hit single 'Betasten' met F1rstman en Gio uit. 

Met hun motto ‘Never Change a Winning Team’ is Team Rush Hour ook dit jaar weer klaar om elk formaat club en festival in vuur en vlam te zetten!

Boek nu!

Download presskit